ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

објавено во АКТИВНОСТИ, ОГЛАСИ | 0

Центар за климатски промени, за потребите на проектот „Подршка на прекугранично претприемништво/Транснационално бизнис консултантство- SCBE/TBC”, објавува оглас за вработување на проектен асистент. АСИСТЕНТ Е ПОТРЕБНО ДА ГИ ИСПОЛНУВА СЛЕДНИТЕ УСЛОВИ: Завршено високо образование (економски факултет, машински факултет, електро-технички факултет, земјоделски … Повеќе

Започна имплементација на проектот „Поддршка на прекугранично претприемништво/Транснационално бизнис консултантство“

објавено во АКТИВНОСТИ | 0

Во рамки на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Грција и Македонија, Општина Охрид во партнерство со Центарот за климатски промени заеднички ќе го имплементираат проектот „Поддршка на прекугранично претприемништво / Транснационално бизнис консултантство“. Главна цел на проектот е да го … Повеќе

ОТВОРЕН ПОВИК

објавено во АКТИВНОСТИ, ОГЛАСИ | 0

ОТВОРЕН ПОВИК за Консултантски услуги за спроведување истражување и изготвување на Студија за моментална состојба со вклученоста на јавноста во процесот на донесување на одлуки за животната средина на локално ниво   Основа: Центар за Климатски Промени – Гевгелија, за … Повеќе

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

објавено во АКТИВНОСТИ | 0

Центар за климатски промени, за потребите на проектот „Подршка на прекугранично претприемништво/Прекуграничен бизнис консултант „SCBE/TBC”, објавува оглас за две работни позиции: 1. Проектен координатор, 1 извршител, половина работно време 2. Проектен асистент, 1 извршител, половина работно време   1. ПРОЕКТНИОТ … Повеќе

Повик за прибирање понуди за консултантски услуги за одржување и ажурирање на веб страна, платформа за вмрежување и платформа за електронски консалтинг

објавено во АКТИВНОСТИ, ОГЛАСИ | 0

Центар за климатски промени, Подружница Охрид, објавува повик за прибирање понуди за консултантски услуги за одржување и ажурирање на веб страна, платформа за вмрежување и платформа за електронски консалтинг, со број на набавка IPA/2010DN023657/CN2016/374-365-TD04, во рамките на проектот „Поддршка на … Повеќе

Одржан еко-хепенингот „Играј , пеј и рециклирај Е-отпад“

објавено во АКТИВНОСТИ | 0

На 29.05.2016 година, со почеток во 12ч, во Градски парк на Школка, се одржа големиот еко-хепенинг „Играј, пеј и рециклирај Е-отпад“, организиран во рамките на проектот „Е-отпад создава можности“. Проектот е финансиран од Американската Амбасада во Скопје, а имплементиран од … Повеќе