Градење на локалните капацитети за развој на проекти за климатски промени – CDM

објавено во ПРОЕКТИ | 0

Почнувајќи од октомври 2008 до септември 2009, ЦКП заедно со норвешката компанија Норск Енерги ја реализираа програмата „Градење на локалните капацитети за развој на проекти за климатските промени“. Во рамките на оваа програма неколку работилници беа организирани со главна цел … Повеќе