ОТВОРЕН ПОВИК

објавено во АКТИВНОСТИ, ОГЛАСИ | 0

ОТВОРЕН ПОВИК за Консултантски услуги за спроведување истражување и изготвување на Студија за моментална состојба со вклученоста на јавноста во процесот на донесување на одлуки за животната средина на локално ниво   Основа: Центар за Климатски Промени – Гевгелија, за … Повеќе

Повик за прибирање понуди за консултантски услуги за одржување и ажурирање на веб страна, платформа за вмрежување и платформа за електронски консалтинг

објавено во АКТИВНОСТИ, ОГЛАСИ | 0

Центар за климатски промени, Подружница Охрид, објавува повик за прибирање понуди за консултантски услуги за одржување и ажурирање на веб страна, платформа за вмрежување и платформа за електронски консалтинг, со број на набавка IPA/2010DN023657/CN2016/374-365-TD04, во рамките на проектот „Поддршка на … Повеќе

Оглас за вработување

објавено во АКТИВНОСТИ, ОГЛАСИ | 0

Центар за климатски промени бара 1 инженер кој ќе работи во областа на заштита на животна средина. Потребни квалификации:  Високо образование, додипломски студии на машински, технолошки, природно-математички факултет. Англиски јазик, одлично познавање (говорење и пишување) Претходно искуство на проекти поврзани … Повеќе

Oглас за мали и средни претпријатија од Југоисточниот регион на Mакедонија со цел обезбедување техничка помош за енергетска ефикасност и управување со отпад

објавено во АКТИВНОСТИ, ОГЛАСИ | 0

Центарот за климатски промени во рамките на својот проект „Промоција на практики за управување со отпад и енергетска ефикасност во прекуграничниот регион“ реф. Бр. 2007CB16IPO007 – 2012- 3 – 026, финансиран преку ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија – Македонија, … Повеќе