Работилница на тема „Како да го подобриме управувањето со отпадот на локално ниво“

објавено во Uncategorized | 0

На ден 28.06.2022 година, се одржа работна средба Како да го подобриме управувањето со отпадот на локално ниво.  Работилницата ја отвори г-ѓа Бојана Станојевска Пецуровска која ги презентираше мерките кои досега се предложени во планските документи и што од нив … Повеќе