Проектен информатор

објавено во АКТИВНОСТИ | 0

Центар за климатски промени, во рамките на проектот „Зголемено вклучување на граѓанското општество во процесот на донесување одлуки од областа на животната средина изготви Информатор бр.4 за активностите на проектот во периодот Март -Мај 2017 година.

Информаторот може да биде превземен од тука:

Проектен Информатор [Превземи]