Покана за конференција на тема „Енергетска ефикасност и можности за финансирање на компаниите”

објавено во АКТИВНОСТИ | 0

Почитувани,

Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на конференцијата „Мерките за енергетска ефикасност како одговор на енергетската криза и зголемена конкурентност“, која ќе се оддржи на 20-ти jуни во хотел Холидеј Ин, Скопје.

Конференцијата ќе ви овозможи вмрежување и директен контакт со претставници на различни финансиски институции кои обезбедуваат финансирање на проекти за енергетска ефикасност со цел намалување на трошоците за производство и зголемување на конкурентноста на претпријатијата.

Европска Банка за обнова и развој, Прокредит Банка, НЛБ Банка, ИПАРД Програмата и уште многу други можности за финансирање и поддршка за вашите бизниси.

Учеството на конференцијата е бесплатно, најавете го Вашето присуство на следниот линк https://forms.gle/AMQgkaYcMzGaGA4S7.

Агендата за конференцијата можете да ја погледнете на следниот линк

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *