Оглас за вработување

објавено во АКТИВНОСТИ, ОГЛАСИ | 0

Центар за климатски промени бара 1 инженер кој ќе работи во областа на заштита на животна средина.

Потребни квалификации:

 1.  Високо образование, додипломски студии на машински, технолошки, природно-математички факултет.
 2. Англиски јазик, одлично познавање (говорење и пишување)
 3. Претходно искуство на проекти поврзани со заштита на животна средина (1 година)
 4. Високо ниво на самостојност, самоиницијативност и организираност при извршување на задачите
 5. Фокус на работата, доверливост и проактивност, како и можност за исполнување на задачи со кратки рокови
 6. Работа на компјутер (MS Office)
 7. Возачка дозвола – Б категорија

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат соодветно искуство и соодветно образование.

 

Што нудиме ние:

Центар за климатски промени е здружение на граѓани формирано во 2008 година и оттогаш активно работи на проекти поврзани со заштита и унапредување на животната средина. Тимот на здружението е составен од петмина професионалци во областа, но потребно ни е проширување од уште 1 лице кое ќе се вклучи во остварувањето на нашите цели и задачи.

На нашите идни колеги им нудиме:

 1. Одговорна и стручна работа во динамична екипа со позитивна работна атмосфера
 2. Стимулативна заработка
 3. Дополнителни едукации и континуиран развој на професионален план
 4. Одлична можност за стекнување искуство во меѓународни и национални проекти од областа на животната средина

Доколку ги исполнувате условите и сте заинтересирани за соработка со нас ве молиме испратете ни кратка биографија (CV) на следната е-маил адреса: centarzaklimatskipromeni@yahoo.com, најдоцна до: 01.02.2016. Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на тестирање.