Важно известување!

објавено во АКТИВНОСТИ | 0

Известување за промена на доменот за веб страната на проектот „Прекугранично партнерство за заштита на животната средина и подобар квалитет на живот (Waste EDU)”

Почитувани,

Ве известуваме дека поради технички проблеми доменот на веб страната на проектот „Прекугранично партнерство за заштита на животната средина и подобар квалитет на живот (Waste EDU)”, ко-финансиран од Европската Унија преку „Програмата за прекугранична соработка Интеррег-ИПА Бугарија-Македонија” е променет.

Во моментот до веб страната на проектот можете пристапите преку следниот домен:

www.wasteedu.eu

Доколку Ви се потребни дополнителни информации слободно контактирајте не во било кое време.

Со почит,

Тимот на WasteEDU