ДонирајтеДоколку сакате да донирате за животната средина, или доколку сакате да спроведете некоја активност, ве молиме контактирајте не на: centarzaklimatskipromeni@yahoo.com

.

Контакт

Адреса: Разловечко Востание 2а-2/8,
Град: Скопје
Држава:Македонија
Телефон: +389 2 5208 330
Е-маил: contact@ckp.org.mk
centarzaklimatskipromeni@yahoo.com

Следете не